За Нас
0898 817 037

За Нас

about-dr-qnakievaД-р Цветанка Янакиева завършва Медицинска академия-София. Магистър по медицина.

Има призната специалност по спортна медицина. Работила е  в Районна болница – гр. Лом, Националния център по спортна медицина, Медицински център по рехабилитация и спортна медицина, Кабинет по спортна медицина.

Завършила специализации по спортна медицина, ехография, токсикология, анестезиология и реанимация, здравен мениджмънт.

Има дългогодишен опит в областта на спортната медицина, профилактиката, хранене, отслабване, възстановяване и биостимулиране.

kabinet1 kabinet2 certificate

 

Референция от Спортен клуб „Искър“ – София

Споретен-Клуб-Искър„Спортен клуб „Искър“ – София работи в сътрудничество с д-р Цветанка Янакиева, разчитайки на високата й квалификация и дългогодишен опит в провеждането на профилактични медицински прегледи и медицинско обезпечаване на спортни прояви. През немалкото години на съвместна работа, стотици участници в детско-юношеските формации на клуба минаха през ръцете й, а и немалко турнири бяха подсигурени от нея като медицинско лице. Освен това, съвместно с нея поставихме основите на курс по отслабване, разчитащ на комбинация от здравословно хранене и физически упражнения и спорт. Съвместният ни опит ни показа, че по отношение на направления като спортна медицина, здравословно хранене, природосъобразен начин на живот и борба със стреса за нея няма тайни. Ето защо считаме, че хора от всякаква възраст могат и трябва да се възползват от опита на такъв доказан специалист. Радваме се, че вече има свой собствен уеб сайт, от който може да се информираме за новите услуги, които предлага и ще продължим да се обръщаме към нея винаги когато имаме нужда от здравно-медицинска консултация или помощ, защото оценяваме и нейните чисто човешки качества – изключителна коректност, точност и доброта.“

г-жа Маргарита Новкова, Председател на СК „Искър“

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

„Говорим за иновации! Но им нямаме доверие. Добре, че д-р Цветанка Янакиева я познавам отдавна. Въпреки това доста време трябваше да ме убеждава за ползата от мозъчната стимулация. Боях се от неизвестното. Накрая реших-отивам. И тогава чух пулс и видях симпатични светлинки. Всичко бе много приятно. Сега спя много добре, имам страхотно настроение и желание за нови неща. Получи се съчетание от йога и релакс. Опитайте и вие – страхотно е.“

Таня Игнатова– треньор по аеробика

Какво мислят нашите пациенти за нас?

След няколко сърдечни удара, научих за кабинета на д-р Янакиева, и реших да го посетя, за да мога да подобря качеството си на живот. След стриктно спазване на нейните съвети за по-здравословно хранене, както и посещението на курсове по йога по нейна препоръка, постоянните болки в гърдите и ставите постепенно отшумяха и станах нов човек.
С. Николова