Медицински услуги
0898 817 037

Спортно-медицинска консултация за подобряване на физическата активност, подпомагаща регулирането на теглото и редуциране на стреса

sportno-medizinska-konsultaziyaЗащо спортувам и пак не мога да се преборя с наднорменото тегло? Защо съм на диета, а не отслабвам? Как да спортувам, когато имам сериозни здравни проблеми?

Преборете се с обездвижването, килограмите и стреса чрез спорт. Не знаете как? В спортно-медицински кабинет Вита Спорт Медика ще получите консултация как да започнете и кой спорт е най-подходящ за вас, за да изглеждате и да се чувствате по-добре.

Цена – само сега за 20 лв, вместо за 40 лв! Изисква се предварително записване на час на телефон: 0898 817 037

Спортно-медицинската консултация включва:

– Клиничен преглед за установяване на вашето здравословно състояние;

– Електрокардиограма;

– Сърдечно-съдов тест за установяване на това как вашият организъм реагира на физическо натоварване;

– Подбор на подходящ вид спорт;

– Схема за натоварване;

– Схема за възстановяване след тренировка.

Офертата важи и за лица от рискови групи – с диабет, метаболитен синдром, хипертония, наднормено тегло, намалена физическа активност. За тях ще бъдат изготвени двигателен режим и профилактични програми, съобразени със състоянието им.

ДЕТАЙЛИ И УСЛОВИЯ

–   Спортно-медицинската консултация от лекар специалист

–   Препоръките са изцяло съобразен с индивидуалните Ви нужди, лесни за изпълнение и може да бъдат приложени за дълъг период от време

–   Консултацията важи и за лица от рискови групи – с диабет, метаболитен синдром, хипертония, наднормено тегло, намалена физическа активност. За тях ще бъдат изготвена програма, съобразени със състоянието им.

Какво мислят нашите пациенти за нас?

След няколко сърдечни удара, научих за кабинета на д-р Янакиева, и реших да го посетя, за да мога да подобря качеството си на живот. След стриктно спазване на нейните съвети за по-здравословно хранене, както и посещението на курсове по йога по нейна препоръка, постоянните болки в гърдите и ставите постепенно отшумяха и станах нов човек.
С. Николова