Медицински услуги
0898 817 037

Порция нови чудеса или поредните заблуди? ІІ-част

zabludi-medizinaПоредният хит на неведомия клуб за отстъпки е „формула” срещу артроза, която веднъж завинаги ще пребори артрозата и болката в ставите. Формулировките са абсолютно мъгляви, безмислени от медицинска гледна точка и нищо не значещи: Терапия, въздействаща на ДНК-то на ставите с цел да подсили клетките, да възвърне еластичността им, така че нашите стави да имат същия състав и структура, както когато сме били на 20-30 години. Новата терапия действа директно върху стволовите клетки, стимулира ги и ги принуждава да се трансформират в нови, силни ставни клетки с помощта на собствените сили на организма.

1. Първи етап – Формулата действа директно върху синовиалната течност и „сменя” синовиалната течност – от желирана, лишена от витамини и стерилна, я прави вискозна и подхранена. Отлично смазва ставите и действа отвътре като регенериращ компрес и мехлем за стави.

2. Втори етап – Организмът е принуден да започне процес на ново изграждане на хрущялна тъкан. Активира се естествения процес, записан в нашето ДНК. Този процес активира „заспалите” в тъканите стволови клетки и от тях започват да се образуват ставни клетки.

3. Трети етап – Затвърждава се всичко, което е постигнато на клетъчно ниво. Увеличава се дебелината на ставния хрущял и се увеличава нивото на естествения колаген в клетките / в клетките няма колаген/.

И всичко това само за 39 дни. Ще запълнят празнотите в ставните капсули, което не е ясно точно какво значи, както и всички останали изречения по-горе.

Освен всичко това, както при всички подобни чудеса,”за първи път са използвани толкова силни, естествени съставки /неясно какви/, само от най-добрите активни съставки, напълно безопасно, 93% ефикасност на макромолекулярната формула”, лекарите и водещи изследователски центрове в Европа са шашнати.

А въпреки целия този шум дори не е ясно какво представляват тези неща – таблетки, капсули, сироп. Как се прилагат. За състав да не говорим. Продават се незаконно, нямат име, за всяко различно предложение има различен телефонен номер.

Какво мислят нашите пациенти за нас?

След няколко сърдечни удара, научих за кабинета на д-р Янакиева, и реших да го посетя, за да мога да подобря качеството си на живот. След стриктно спазване на нейните съвети за по-здравословно хранене, както и посещението на курсове по йога по нейна препоръка, постоянните болки в гърдите и ставите постепенно отшумяха и станах нов човек.
С. Николова